CAMINADES 2x2

CAMINADES 2X2

Aquest és el nom d'una iniciativa oberta a tothom qui vulgui conèixer indrets propers a casa nostra a través de caminades matinals. Pensem que, sovint, no en sabem gaire d'allò que podem veure des de la finestra de la cuina de casa. És a dir som una mica ignorants del nostre jardí i... volem posar-hi remei!.

Ah!, el 2x2 és per la tracció a les dues cames.

ORGANITZA LA UEC DE LA VALL DEL TENES


dimarts, 10 de desembre del 2013

CRÒNICA 2X2 TARDOR ALS VOLCANS

 ...I VÀREM ARRIBAR A LA TARDOR






L’any passat la pluja ens va privar de la fageda d’en Jordà. Santa Pau i Olot varen ser l’alternativa: la tardor als plataners d’Olot.

Aquesta any al dia que tocava tampoc va poder ser. Altre cop la pluja.

Un dia següent va deixar fer encara que fos de reüll.

La fageda també és de bon caminar una mica ensopida. I és que... sorpresa la fulla encara hi era!!. 

L’escenari doncs estava servit. Potser no era perfecte o... pot ser sí. El cas és que feia badà. No hi havia contrallums però la diversitat de colors i tonalitats de tardor ja eren l’espectacle. Masos, planes, relleus, conreus, colors i formes que el caminar permet sentir-ne la humitat i les olors i gaudir del temps per imaginar-te o parlar d’històries.


Esmorzar al volcà que pren forma quan en divises el cràter. I Santa Margarida ven al mig d’allà on fa moltes tardors hauria estat reialme del foc. Aquest no era l’etern. I asseguts al jardí de l’ermita fem l’esmorzar merescut abans de tornar-hi.

El Croscat és proper a un abocador antic de la ciutat abans que l’indret  esdevingués parc. I ell mateix una cantera de terra volcànica aturada, qui ho diria, s’ha convertit  amb una mostra de color intens que a les hores contrastava amb el Pirineu proper recent blanc nevat.



I ja veieu...finalment varem arribar a la tardor


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada