CAMINADES 2x2

CAMINADES 2X2

Aquest és el nom d'una iniciativa oberta a tothom qui vulgui conèixer indrets propers a casa nostra a través de caminades matinals. Pensem que, sovint, no en sabem gaire d'allò que podem veure des de la finestra de la cuina de casa. És a dir som una mica ignorants del nostre jardí i... volem posar-hi remei!.

Ah!, el 2x2 és per la tracció a les dues cames.

ORGANITZA LA UEC DE LA VALL DEL TENES


dijous, 28 de novembre del 2013

CRÓNICA2X2: ÚLTIM DIA DE TARDOR




dissabte 8 de novembre del 2013




No sabíem que aquell era l’últim cap de setmana de l’any per a poder fer la clàssica de Vallter amb sensacions de tardor. Un dia clar. De cel i relleu contrastats. Boires fins als colls, Mantet, la Geganta i la Marrana, allà on el vent les torna a fer baixar per tornar a pujar una estona més tard. I així la dansa que no para.  És un regal en un paisatge contrastat de llum i ombres per la transparència, aquí si que n’hi ha, que imposa una tramuntana poc enfadada. 












De fet, de saber-ho, no hagués estat  massa diferent el caminar lleuger per una fresca que fa marxar i badoc per un paisatge que no vols perdre. La retina treballava de valent per guardar cada una de les llums del dia.





L’estadística canta fredament: distància 13 Km, temps total 6:47:17, velocitat mitjana 1.92 km/h, temps en moviment 4:42:16, velocitat mitjana de moviment 2,76 Km/h, desnivell acumulat 982,91 m.... i què?. Ens ho mirem al final i no en som esclaus.



A tal hora, arrupits al cim del Bastiments i el dia plegant veles, varem decidir donar l’esquena al Fresser i avançar en direcció a la creu que marca la baixada sobtada a la Marrana.

L’hivern s’ha posat de gala i llueix de fa poc el seu vestit de neu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada