CAMINADES 2x2

CAMINADES 2X2

Aquest és el nom d'una iniciativa oberta a tothom qui vulgui conèixer indrets propers a casa nostra a través de caminades matinals. Pensem que, sovint, no en sabem gaire d'allò que podem veure des de la finestra de la cuina de casa. És a dir som una mica ignorants del nostre jardí i... volem posar-hi remei!.

Ah!, el 2x2 és per la tracció a les dues cames.

ORGANITZA LA UEC DE LA VALL DEL TENES


dimarts, 5 de març del 2013

SORTIDA CAMINADES 2X2 21 D'ABRIL





MONTSERRAT  I UNA MICA D'ERMITES















 Sant Salvador, Sant Benet, Sant Dimes, la Santíssima Trinitat són les que veurem i n’hi ha moltes més.

Tota la Muntanya és propícia a la raconada que permet la solitud penjada i espectacular de la vista indefinida sobre el lloc dels tràfecs del viure secular. Són ermites de la muntanya. Són Montserrat.


Ha estat el lloc de la pregaria de vida austera i solitària. Només l’ermità i l’entorn, petit i conquerit a una topografia impensable.

Era altre temps. No hi havia escaladors que passen a prop, ni gossos que vigilen l’estança tancada de ves a saber qui i quant temps s’hosteja ara a l’ermita de Sant Salvador. Des d’on es pot veure la de Sant Dimes enclavada i fent equilibris entre dues roques....

Aquesta és una altra caminada per un paisatge d'encanteri, temptador per a molta  gent que et trobes sense pausa. Bon dia senyor ermità. Bon dia, bon dia, bon dia tres o quatre seguits cada cop. I de tant en tant anem bé per anar a... o, quant falta per arribar a ...


Ara l’ermità no tindria tranquil·litat per a l’oració...

....i mentre tant un cavall Bernat 
i una roca Prenyada






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada