CAMINADES 2x2

CAMINADES 2X2

Aquest és el nom d'una iniciativa oberta a tothom qui vulgui conèixer indrets propers a casa nostra a través de caminades matinals. Pensem que, sovint, no en sabem gaire d'allò que podem veure des de la finestra de la cuina de casa. És a dir som una mica ignorants del nostre jardí i... volem posar-hi remei!.

Ah!, el 2x2 és per la tracció a les dues cames.

ORGANITZA LA UEC DE LA VALL DEL TENES


dijous, 8 de novembre del 2012

CRÒNIQUES 2X2: TALAIXÀ, I RIERA DE SANT ANIOL




Ja ens hem estrenat a les sortides de tot el dia. Aproximadament 17 Km  de recorregut per indrets nous. Com dèiem es tracta de posar fesomia a paratges de casa nostra.


Trepitjar el territori, sentir-ne les olors, escoltar silencis amb remor d’aigua, caminar-hi a prop fins que el curs es torna saltant o gorg transparent, veure la muntanya que fa la llera profunda, descobrir l’empremta de l’home i imaginar la transformació del paisatge en el temps... són els elements que permeten conèixer la fesomia. I si això es fa en bona companyia esdevé una experiència que no té preu.



Vet aquí doncs, el que dona un dia d’excursió fins que el dia comença a deixar de ser-ne. El cim del Bassegoda, el salt del Brull, Sant Martí de Talaixà, la riera de Sant Aniol, els gorgs, la frondositat d’un paisatge de bosc amb colors, encara no del tot, de tardor... i el fet de caminar i observar.




Parlant de caminar. Per a una excursió de tot un dia de descoberta calen unes rutines de preparació que cal adquirir com a hàbits. Per aquest motiu per a la propera sortida farem l’exercici de preparació prèvia des d’un mes abans per a tothom qui ho vulgui.

N’anirem parlant.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada